Skal din virksomhed i gang med CSRD-rapportering i anden bølge?

Forstå hvordan ESRS rammer i anden bølge

Kom med når Nordic Sustainability inviterer til et webinar om hvordan man forholder sig til CSRD og ESRS når det rammer i anden bølge – allerede fra 2025. Vi stiller bl.a. skarpt på hvordan man bruger dobbelt væsentlighedsanalysen til at identificere ens virksomheds primære risici områder, men også hvordan man kortlægger virksomhedens parathed til at rapportere på politiker, handlinger, og målsætninger – Komplicerede men vigtige skridt for at kunne sikre ESRS-alignet rapportering.

Oplægsholdere

  • Benjamin J. Brinch, Senior Consultant, Nordic Sustainability
  • Laila Lippert, Senior Consultant, Nordic Sustainability

Indsigt

et kig ud i værdikæden Som noget nyt, vil vi i dette webinar også komme ind på, hvordan man skal forholde sig til den del af rapporteringen, der har med arbejdere i værdikæden at gøre. Vi ved nemlig at dette kan være en hurdle for mange, og derfor glæder vi os til at dele vores erfaringer med jer.

De fleste der arbejder med bæredygtighed, har efterhånden hørt at CSRD fra 1 januar 2024, er blevet ny virkelighed for danske og europæiske virksomhed. Med det nye direktiv er der for alvor sat skub i den ikke finansielle rapportering, i et forsøg på at bringe bæredygtighed ind i kernen af virksomhedernes drift.

Men selvom ens virksomhed ikke er omfatter i første rapporteringsbølge, er det alligevel værd at vide hvordan direktivet gradvist bliver indfaset, og hvilken påvirkning det kan have for ens virksomhed. Ikke kun fordi det direkte påvirker måden man rapportere på, men også fordi det indirekte kommer til at have en enorm betydning for virksomhedens mulighed for at tiltrække fremtidig arbejdskraft, fastholde vigtige kunder og sikre nye partnerskaber.

Gå ikke glip af dette webinar, hvor du både vil blive klogere på hvordan ERSR kommer til Danmark, og ikke mindst blive præsenteret til en gennemtestet metode der kan hjælpe dig med at få din virksomheds rapportering op i det nødvendige gear.

Want to know more?

Go check our CSRD related offerings on the link below.

Learn more

Author details

Laila Lippert

Senior Consultant

Benjamin Brinch

Senior Consultant